Catering Afrah Al Nejma

afrah al nejma

 

Het onderscheidende vermogen van Afrah Al Nejma in catering zit in de bezieling om telkens weer de verwachtingen van de opdrachtgever te overtreffen. Stel, u heeft binnenkort een feestelijke aangelegenheid, dan weet u dat het organiseren hiervan veel tijd in beslag kan nemen. Catering Afrah Al Nejma draagt haar steentje bij om u op het gebied van catering en party service veel tijd en moeite te besparen. Onze vingers jeuken, onze grijze cellen twinkelen en onze hartklop slaat over bij het idee om voor u aan de slag te gaan.

Onze gerechten zijn stuk voor stuk gastronomische kunstwerken, bereid door vakmensen die kunnen bogen op meer dan 20jaar ervaring. Het zijn tovenaars die in een getoutilleerde keuken de gerechten bereiden en eenmaal op locatie ware wonderen verrichten.

'Catering Afrah Al Nejma op zijn best'

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel,wij vinden het belangrijk om goede resultaten te boeken. Dit in combinatie met een moderne presentatie. Moderne oresentatie wil niet zeggen dat de smaak van het traditionele eten verloren gaat. Met trots willen wij de wijze van het eten klaar maken, zoals onze grootouders dat deden voortzetten om de heerlijke smaak te behouden. Wij vinden een moderne presentatie en lekker smaak erg belangrijk.

Naast al dat lekkernijen uit de Marokkaanse keuken, Doen wij ook aan decoreren van de zaal. Dus tafels,stoelen etc.

Op zoek naar een professionele catering voor uw feest of officiele gelegenheid met een Marokkaanse tintje? Een partij waar u van op aan kunt en die al uw zorgen uit handen neemt? Dan bent u bij catering Afrah Al Nejma aan het juiste adres !

Contact info

Naamafrah al nejma
Telefoon0687575320
Emailafrahalnejma@hotmail.com
StadRotterdam
ProvincieZuid-Holland