FAQ

Bekijk hier de veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Dit idee is ontstaan uit het overzicht aan kwaliteit wat verloren is gegaan door de overvloed aan aanbod die er tegenwoordig is aan bruiloft “professionals” Wij zijn van mening dat de dag van je leven niet zomaar aan handen kan geven zonder te weten wat diegene in huis heeft terwijl er toch een prijskaartje aan hangt.
Wij als quality wedding willen hiervoor waken en hebben het keurmerk QW in het leven geroepen. Een keurmerk die ervoor zorgt dat de prijs/kwaliteit van te voren al bepaald kan worden zonder dat je achteraf voor verassingen komt te staan.

Voor alle aanbieders bestaat er de mogelijkheid tot het behalen van een bepaalde waardering. Aan de hand van een vragenlijst worden de verschillende waarderingen bepaald. Op deze vragenlijst staan verschillende dingen zoals o.a. een beoordeling prijs/kwaliteit, afhandeling betalingen, afspraken na komen, problemen oplossingen en algehele tevredenheids waardering. Deze vragenlijst wordt na elke gelegenheid aan de afnemer van de dienst aangeboden met de vraag deze in te vullen.

Je kan je als groep of individu opgeven via het emailadres workshops@qualitywedding.nl daarna ontvang je de benodigde informatie en wordt er gekeken naar beschikbaarheids mogelijkheden.

Je kan je opgeven via het emailadres workshops@qualitywedding.nl
Waarna je een inschrijfformulier krijgt toegestuurd.

Elke workshop heeft een andere prijs en die is afhankelijk van de soort workshop en het aantal aanmeldingen. Stuur daarom altijd een mailtje als je interesse hebt naar workshops@qualitywedding.nl en wij zullen je over de workshops, mogelijkheden en prijzen informeren.

Je kan pas op een andere level adverteren als je de daarvoor benodigde waarderingen hebt ontvangen. Klik hier voor uitleg over de waarderingen

Je kan je bedrijf bovenaan de advertenties laten plaatsen door ik wil een topadvertentie aan te vinken als je een advertentie plaatst. Of je kan mailen naar sales@qualitywedding.nl voor de prijzen en mogelijkheden.

Iedereen is vrij om gratis een advertentie in de bronze level te plaatsen. Mocht je iets raars zien dan kun je een advertentie aangeven door contact met ons op te nemen.

Om fraude te voorkomen, hebben wij strenge controles op de waarderingen door middel van verschillende controles op locatie, online en via andere aanbieders op diezelfde dag. Bij fraude of misleiding volgt er meteen een verwijdering van de website.

Stuur ons een bericht over de advertentie en zien wij aanleiding om een advertentie nader te onderzoeken en eventuele stappen te ondernemen, dan doen wij dit uiteraard.

Door op de knop meld advertentie te klikken stuur je ons een bericht over een advertentie en zien wij aanleiding om een advertentie nader te onderzoeken en eventuele stappen te ondernemen.

Stuur ons een bericht over de advertentie en zien wij aanleiding om een advertentie nader te onderzoeken en eventuele stappen te ondernemen, dan doen wij dit uiteraard.Verder raden wij je aan om bij oplichting altijd aangifte te doen bij de politie.

Wij zijn te bereiken via het contactformulier of via info@qualitywedding.nl

Je dient je eerst te registreren of aan te melden, waarna je via de knop plaatste advertentie jij je dienst kan adverteren. Voor hulp of vragen neem contact met ons op via het contactformulie of info@qualitywedding.nl