Wedding workshops

Wij vinden dat wij als QW ook een bepaalde kwaliteit dienen te garanderen door zelf aanbieders van diensten op te leiden. Dit doen wij door middel van workshops aan te bieden in verschillende facetten van de bruiloft industrie.

Al onze workshops worden gegeven door professionals met meer dan 10 jaar ervaring. Dit zijn docenten die hun sporen al hebben verdiend of zijn afgestudeerd in de facet die aangeboden wordt en deze kennis en ervaring willen doorgeven aan ambitieuze starters en gevestigde aanbieders die willen vernieuwen en/of veranderen.

De workshops bestaan allemaal uit 10 lessen en worden afgesloten met een theorie en een praktijk examen. Ook zijn alle workshops standaard voorzien van de volgende onderdelen. Hoe verkoop ik mijzelf of mijn dienst, PR & Marketing, hoe ga ik om met concurrentie en afspraken en contracten met klanten. De workshops zijn eventueel uit te breiden en te vervolgen met administratieve en financiele workshops en het schrijven van een businessplan

Na positieve afronding van deze workshops krijg je een officieel certificaat van Qualitywedding waarmee je aan de slag kan gaan als aanbieder van je dienst of product.

De workshops die wij aanbieden zijn hier links te vinden en als je op de betreffende workshop klikt krijg je een beschrijving van de workshops en hun inhoud.

Mail ons voor meer info, locaties en startmomenten van de workshops op workshops@qualitywedding.nl