WIE ZIJN WIJ?

Welkom op de website van quality wedding, de website waar de kwaliteit van alle bruiloft diensten onder de loep wordt genomen. Van cateraar tot band, we beoordelen ze allemaal zodat jij, op de mooiste dag van je leven, weet waar je aan toe bent en omdat wij vinden dat deze dag zo mooi mogelijk moet zijn!

Dit idee is ontstaan uit het overzicht aan kwaliteit wat verloren is gegaan door de overvloed aan aanbod die er tegenwoordig is aan bruiloft "professionals"

Wij zijn van mening dat de dag van je leven niet zomaar uit handen kan geven zonder te weten wat diegene in huis heeft terwijl er toch een prijskaartje aan hangt.

Wij als qualitywedding willen hiervoor waken en hebben het keurmerk QW in het leven geroepen. Een keurmerk die ervoor zorgt dat de prijs/kwaliteit van te voren al bepaald kan worden zonder dat je achteraf voor verassingen komt te staan.

Op de dag van je leven wil je zoveel mogelijk risico's uitsluiten en wij denken dat we met onze website daar een grote rol in kunnen spelen.

 

HOE WERKT HET?

Er bestaan verschillende waarderingen die een aanbieder kan krijgen, van Bronze level tot Diamond level. Afhankelijk van de aantal positieve reviews die iemand krijgt kan deze dalen of stijgen in zijn waardering. Een keurmerk wordt pas gegeven worden na het aantal positieve reviews wat nodig is voor de waardering.

Een review wordt gegeven aan de hand van een vragenlijst die door de afnemer van de dienst achteraf wordt ingevuld.

Heeft een professional een waardering ontvangen dan zal aan de hand van controles gekeken worden of zijn waardering gehandhaaft blijft, opgewaardeerd wordt of juist daalt. Elke professional krijgt voor de waardering de benodigde certificaat, die door een afnemer van een dienst opgevraagd kan worden.

Deze waardering zal ervoor zorgen dat een professional zijn kwaliteit zal proberen te handhaven en voor een afnemer van een dienst is gelijk te zien bij welke waardering iemand staat en voor welk kwaliteit er betaald gaat worden. De waardering en de daarbij behorende tevredenheid onderzoeken zullen de aanbieders ook motiveren om kwaliteit te leveren. Om de kwaliteit vanaf het begin te waarborgen bieden wij ook workshops aan in de verschillende onderdelen die bij het organiseren van een bruiloft komen kijken. Klik hier (link to workshops)voor de workshops.